Hapjes & Bijgerechten
Hapjes
Uit het water
Tongrolletje in garnalensaus

Tong – grijze garnalen – room

Open ravioli van rode biet met forel

Rode biet – forel – mierik pasta

Tartaar van gerookte zalm en zongedroogde tomaat

Gerookte zalm – groene appel – zongedroogde tomaat

Weelderige sint-jakobsnoot

Sint-jakobsnoot – truffelboter – crumble spek

Scampi in zachte chilisaus

Scampi – chili – tomaat

Winterse suggesties
Roggebrood met heilbot

Krokant roggebrood – gerookte heilbot – geitenkaas

Brioche met venkel en zalm

Brioche – venkel – zalm

Glaasje krab en grijze garnalen met wasabi

Grijze garnalen – krab – wasabi

Zalmcarpaccio met pompelmoes

Zalm – pompelmoes – olijfolie

Sint-Jakobsnootjes met gember

Sint-Jakobsnoot – gember – soja

Van het land
Brûlée van geitenkaas

Geitenkaas – lavendel – rietsuiker

Taartje met groene asperges en blauwe kaas

Bladerdeeg – blauwe kaas – groene asperges

Gegrilde paddenstoel met kruidenkaas

Paddenstoel – bieslook – roomkaas

Rolletje van gegrilde courgette met geitenkaas

Gegrilde courgette – pijnboompitten – gekonfijte sinaasappel

Aardappel met tomatencompote

Aardappel – truffel (of ansjovismayonaise) – tomaat

Winterse suggesties
Soepje van Belgische spruitjes

Spruiten – room – grote ui

Mini quiche met erwten en broccoli

Erwten – Broccoli – parmezaanse kaas

Aardappelkoekje met dip

Aardappel – koriander – mango

Vegetarische mini burgers

Tofu – sesam – eikenbladsla

Witlooftaartje

Witloof – ui – bladerdeeg

Op het land
Vietnamese rundscarpaccio

Rundsvlees – vissaus – pinda

Lamskoteletje met tijmsausje

Lamsvlees – tijm – couscous

Vogelnestje in een paddenstoelensausje

Rundsgehakt – kwartelei – paddenstoelen

Gemarineerde kippenbout met whiskysausje

Kippenbout – whisky – paprika

Traaggegaarde ribben

Rib – parelcouscous – sjalot

Winterse suggesties
Filet van eend met een Aziatische toets

Eend – mandarijn – waterkers

Kwartelboutje met zwarte look

Kwartel – pesto – zwarte look

Filodeeghapje met chorizo

Filodeeg – chorizo – pittige Belgische kaas

Peperkoek met appel en zwarte pens

Zwarte pens – peperkoek – appel

Gelakt buikspek met knolselderpuree

Buikspek – knolselder – honing

Voor de kleintjes
Worstenbroodjes op maat van kinderhandjes

Bladerdeeg – Italiaanse worst – oregano

Spiesje van kip met een Thais currysausje

Kipfilet – currypasta – citroengras

Huisgemaakte hotdogs op maat van kinderhandjes

Bladerdeeg – cheddar – worst

Glaasje met kerstomaten en mozzarella

Kerstomaat – basilicum – mozzarella

Spiesje met drie balletjes

Gehakt – kerriepoeder – paprika

Wachtplankjes
Italiaans wachtplankje

Olijven – pittige scampi – zongedroogde tomaten – prosciutto – pecorino – gorgonzola – mortadella – salami – pancetta – Grana Padano selectie rauwkost en noten

Spaans wachtplankje

Chorizo – olijven – geitenkaas Gran Reserva – zoete paprika – manchego – pata negra – serranoham – selectie rauwkost en noten

Belgisch wachtplankje

Chimay – Brugge Abdijkaas – Corsendonk – Père Joseph – Passendale – assortiment Belgische charcuterie – selectie rauwkost en noten

Frans wachtplankje

Comté – Brie – Camembert – Chaumes – Roquefort – Reblochon – Jambon de Bayonne – rillettes – coppa de Corse – Parijse salami – gedroogde ham – olijven – zongedroogde tomaten – selectie rauwkost en noten

Pools wachtplankje

Selectie Kielbasa – Oscypek – bundz – bryndza – żentyca – selectie rauwkost en noten

Extra versnaperingen

Enkel verkrijgbaar in combinatie met een wachtplankje of (seizoens)gebonden hapjes en thema-avonden.

  • Humus met naan
  • Salsa van paprika en mascarpone met krokant gebakken lookbrood
  • Tomatensalsa met krokant gebakken brood
  • Guacamole met naan
  • Olijventapenade met krokant gebakken brood
  • Tzatziki met krokant gebakken lookbrood
  • Dip met seizoensgroenten en krokant gebakken brood

Bovenstaande selectie hapjes is slechts een greep uit het aanbod van Catering Lien. Voor een op maat samengestelde offerte kan u contact opnemen met Catering Lien.