Hapjes & Bijgerechten
Hapjes
Uit het water
Kabeljauw in jasje van spek

Kabeljauw – champagne – broccoli

Open ravioli van rode biet met forel

Rode biet – forel – mierik pasta

Zomerse tartaar van gerookte zalm

Gerookte zalm – groene appel – zongedroogde tomaat

Weelderige sint-jakobsnoot

Sint-jakobsnoot – truffelboter – bloemkool

Scampi in zachte chilisaus

Scampi – chili – tomaat

Winterse suggesties
Roggebrood met heilbot

Krokant roggebrood – gerookte heilbot – geitenkaas

Bladerdeeg met zeebaars

Bladerdeeg – zeebaars – aubergine

Schorseneren met grijze garnalen

Grijze garnalen – schorseneren – room

Duo van zalm en tonijn

Zalm – tonijn – waterkers

Sint-Jakobsnootjes met gember

Sint-Jakobsnoot – gember – soja

Van het land
Toast met noten en geitenkaas

Notenbrood – geitenkaas – honing

Gerolde courgette

Gegrilde courgette – pijnboompitten – gekonfijte sinaasappel

Taartje met groene asperges en blauwe kaas

Bladerdeeg – blauwe kaas – groene asperges

Gevulde paddenstoel met olijven

Paddenstoel – olijven – paprika

Aardappel met tomatencompote

Aardappel – truffel (of ansjovismayonaise) – tomaat

Winterse suggesties
Soepje van geroosterde tomaat

4 soorten tomaat – room – bieslook

Mini quiche met erwten en broccoli

Erwten – Broccoli – parmezaanse kaas

Aardappelkoekje met dip

Aardappel – koriander – mango

Vegetarische mini burgers

Tofu – sesam – eikenbladsla

Witlooftaartje

Witloof – ui – bladerdeeg

Op het land
Fijne rundstartaar

Rundsvlees – kwartelei – sjalot

Kalfsburger met notenbrood en brie

Kalfsvlees – notenbrood – mosterd

Vogelnestje in een paddenstoelensausje

Rundsgehakt – kwartelei – paddenstoelen

Komkommerbootje met lamsvlees

Lamsvlees – komkommer – feta

Duo van witloof en rundsvlees

Rundsvlees – witloof – honing

Winterse suggesties
Filet van eend met een Aziatische toets

Eend – mandarijn – waterkers

Kwartelboutje met zwarte look

Kwartel – pesto – zwarte look

Filodeeghapje met chorizo

Filodeeg – chorizo – pittige Belgische kaas

Bloedworst met knolselder

Knolselder – aardappel – bloedworst

Gelakt buikspek

Buikspek – Luikse stroop – Koriander

Voor de kleintjes
Worstenbroodjes op maat van kinderhandjes

Bladerdeeg – Italiaanse worst – oregano

Spiesje van kip met een Thais currysausje

Kipfilet – currypasta – citroengras

Taartje met Belgische kazen en gehakt

Bladerdeeg – 2 kazen – rundsgehakt

Glaasje met kerstomaten en mozzarella

Kerstomaat – basilicum – mozzarella

Minilasagne met zalm

Zalm – spinazie – mozzarella

Wachtplankjes
Italiaans wachtplankje

Olijven – pittige scampi – zongedroogde tomaten – prosciutto – pecorino – gorgonzola – mortadella – salami – pancetta – Grana Padano selectie rauwkost en noten

Spaans wachtplankje

Chorizo – olijven – geitenkaas Gran Reserva – zoete paprika – manchego – pata negra – serranoham – selectie rauwkost en noten

Belgisch wachtplankje

Chimay – Brugge Abdijkaas – Corsendonk – Père Joseph – Passendale – assortiment Belgische charcuterie – selectie rauwkost en noten

Frans wachtplankje

Comté – Brie – Camembert – Chaumes – Roquefort – Reblochon – Jambon de Bayonne – rillettes – coppa de Corse – Parijse salami – gedroogde ham – olijven – zongedroogde tomaten – selectie rauwkost en noten

Pools wachtplankje

Selectie Kielbasa – Oscypek – bundz – bryndza – żentyca – selectie rauwkost en noten

Extra versnaperingen

Enkel verkrijgbaar in combinatie met een wachtplankje of (seizoens)gebonden hapjes en thema-avonden.

  • Humus met naan
  • Salsa van paprika en mascarpone met krokant gebakken lookbrood
  • Tomatensalsa met krokant gebakken brood
  • Guacamole met naan
  • Olijventapenade met krokant gebakken brood
  • Tzatziki met krokant gebakken lookbrood
  • Dip met seizoensgroenten en krokant gebakken brood

Bovenstaande selectie hapjes is slechts een greep uit het aanbod van Catering Lien. Voor een op maat samengestelde offerte kan u contact opnemen met Catering Lien.