Hapjes & Bijgerechten
Hapjes
Uit het water
Tongrolletje in garnalensaus

Tong – grijze garnalen – room

Open ravioli van rode biet met forel

Rode biet – forel – mierik pasta

Tartaar van gerookte zalm en zongedroogde tomaat

Gerookte zalm – groene appel – zongedroogde tomaat

Weelderige sint-jakobsnoot

Sint-jakobsnoot – truffelboter – crumble spek

Scampi in zachte chilisaus

Scampi – chili – tomaat

Dit najaar
Roggebrood met heilbot

Krokant roggebrood – gerookte heilbot – geitenkaas

Gebakken brioche met venkel en gerookte zalm

Brioche – venkel – zalm

Glaasje krab en grijze garnalen met wasabi

Grijze garnalen – krab – wasabi

Bloemkoolmousse met grijze garnalen

Bloemkool – grijze garnalen – rucola

Zalm met citroencrème

Zalm – citroen – groene kruiden

Van het land
Brûlée van geitenkaas

Geitenkaas – lavendel – rietsuiker

Taartje met groene asperges en blauwe kaas

Bladerdeeg – blauwe kaas – groene asperges

Gegrilde paddenstoel met kruidenkaas

Paddenstoel – bieslook – roomkaas

Rolletje van gegrilde courgette met geitenkaas

Gegrilde courgette – pijnboompitten – gekonfijte sinaasappel

Avocadocrème met feta en tomaat

Avocado – feta – zongedroogde tomaat

Dit najaar
Soepje van Belgische spruitjes

Spruiten – room – grote ui

Mini quiche met erwten en broccoli

Erwten – Broccoli – parmezaanse kaas

Gegrilde artisjok met toast

Artisjok – look – brood

Ravioli van bospaddenstoelen

Pasta – room – bospaddenstoelen

Aalsterse uiensoep

Ui – bouillon – laurier

Op het land
Vietnamese rundscarpaccio

Rundsvlees – vissaus – pinda

Lamskoteletje met tijmsausje

Lamsvlees – tijm – couscous

Drie balletjes in tijmsausje

Rundgehakt – tijm –sjalot

Gemarineerde kippenbout met whiskysausje

Kippenbout – whisky – paprika

Traaggegaarde ribben

Rib – parelcouscous – sjalot

Dit najaar
Filet van eend met een Aziatische toets

Eend – mandarijn – waterkers

Kwartelboutje met zwarte look

Kwartel – pesto – zwarte look

Filodeeghapje met chorizo

Filodeeg – chorizo – pittige Belgische kaas

Peperkoek met appel en zwarte pens

Zwarte pens – peperkoek – appel

Gelakt buikspek met knolselderpuree

Buikspek – knolselder – honing

Voor de kleintjes
Worstenbroodjes op maat van kinderhandjes

Bladerdeeg – Italiaanse worst – oregano

Spiesje van kip met een Thais currysausje

Kipfilet – currypasta – citroengras

Glaasje met kerstomaten en mozzarella

Kerstomaat – basilicum – mozzarella

Spiesje met drie balletjes

Gehakt – kerriepoeder – paprika

Wachtplankjes
Italiaans wachtplankje
Belgisch wachtplankje
Spaans wachtplankje
Frans wachtplankje
Extra versnaperingen

Enkel verkrijgbaar in combinatie met een wachtplankje of (seizoens)gebonden hapjes en thema-avonden.

  • Humus met naan
  • Salsa van paprika en mascarpone met krokant gebakken lookbrood
  • Tomatensalsa met krokant gebakken brood
  • Guacamole met naan
  • Olijventapenade met krokant gebakken brood
  • Tzatziki met krokant gebakken lookbrood
  • Dip met seizoensgroenten en krokant gebakken brood

Bovenstaande selectie hapjes is slechts een greep uit het aanbod van Catering Lien. Voor een op maat samengestelde offerte kan u contact opnemen met Catering Lien.