Gerechten

Catering Lien windt er geen doekjes om: u vraagt, wij draaien. Of in dit geval koken. Of het nu gaat om een communiefeest, receptie of thema-avond wij nemen maar wat graag het culinaire voor onze rekening. Om je een beetje op weg te helpen, stellen wij alvast enkele van onze vaste menukaarten ter beschikking.

Alle gerechten (met uitzondering van hapjes en bijgerechten) zijn reeds beschikbaar vanaf zes personen. Op aanvraag helpen wij u graag bij het uitzoeken van een aangepast aperitief of drankassortiment. Opdienen zit niet standaard inbegrepen in onze formules.

Hapjes & Bijgerechten

Ontbreekt er nog wat finger food op de salontafel? Dan biedt een wachtplankje met hapjes soelaas. En voor wie er maar niet genoeg van krijgt: smeuïge dipsauzen, krokant gebakken brood en pittige salsa’s. Enkel in combinatie met een (seizoens)gebonden hapjes of een arrangement.

Naar Hapjes & Bijgerechten

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten zijn mogelijk in combinatie met een compleet thema-arrangement. Hiervoor hebben we geen vaste kaart, maar zoeken we samen naar een geschikt menu. Alles is mogelijk! 

Salades en belegde broodjes

Het is groen en het is gezond: juist, salades. Catering Lien biedt huisgemaakte salades aan in een handige meeneemverpakking. Maar ook voor wie bij de lunch het bestek liever achterwege laat, hebben we een lekkere én gezond alternatief: een uit de kluiten gewassen wrap. Ook belegde sandwiches en broodjes kunnen op aanvraag samengesteld worden. 

Naar salades en belegde broodjes

Bruschetta's & Wraps

Mag het eens wat anders zijn dan het oerdegelijke maar klassieke broodje smos? Dan schotelen wij u graag bruschetta’s voor. Ze passen niet alleen perfect in de hand (en mond), ze nemen je ook meteen mee naar Italië. Althans in gedachten.

Naar Bruschetta’s & wraps

Kaasschotels en buffetten

Op zoek naar een alternatief voor het traditionele diner? Dan is een hippe kaasschotel of buffet misschien wel wat voor u! Met dank aan de uitgebreide kennis van lokale handelaars biedt Catering Lien u persoonlijke samengestelde schotels aan.

Naar kaasschotels en buffetten

Desserts

Voldaan na het hoofdgerecht maar altijd nog ruimte voor een dessertje? Of we slaan de hele menukaart over en kiezen resoluut voor een dessertenbuffet? Catering Lien haalt alvast de garde boven om de zoetekauw in jou helemaal te betoveren. Beschikbaar vanaf zes personen

Naar Desserts