Onze feestdagen

Met zijn allen rond de kerstboom, een glaasje bubbels in de hand,…we kunnen het niet langer ontkennen: 2019 zit er bijna op. Om afscheid te nemen én om 2020 in stijl te verwelkomen delen wij graag onze culinaire menu’s met onze klanten. En zoals steeds: er zijn tal van mogelijkheden.

Aarzel niet om contact op te nemen en uw feestje met ons te delen: samen gaan we het nieuwe jaar in mét een volle maag!

NIEUW!! Bestel nu ook gourmetpakketten.

Edele feestdagen
Fijne feestdagen

Soep

Soep van courgette met balsamico en een toets van geitenkaas

 Voorgerecht

‘Oostends’ vissersbootje volgens de regels van de kunst

 Hoofdgerecht

Filet van ree met portosaus, schorseneren en aardappelgratin

  Dessert

Peertje uit de oven met chocolade en hazelnoot

Soep

Erwtensoep met knapperige spekblokjes

 Voorgerecht

Crème brûlée van aardappel en gerookte zalm samen met forel

Hoofdgerecht

Gevulde kippenborst op een bedje van gebakken witloof en rozemarijnaardappelen

 Dessert

Duo appelroosjestaart – chocoladetaart

Knappe feestdagen
Mooie feestdagen

Soep

Romige soep van kastanje met zwarte truffel

 Voorgerecht

Tongrolletje met grijze garnalen

 Hoofdgerecht

Stoofpotje van varkenswangetjes met laurier en fruitbier, geserveerd met mosterdpuree en duo van salade

 Dessert

Gratin met pompelmoes

Soep

Huwelijk van aardappel en rode biet

Voorgerecht

Carpaccio van kalfsvlees met knapperige aardappelblokjes

 Hoofdgerecht

Visgratin met Atlantische zalm, sint-jakobsnoten en tijgergarnalen met Oud Brugge kaas

 Dessert

Parfait van passievrucht

Pure feestdagen
Zachte feestdagen

Soep

In de oven geroosterde tomatensoep

Voorgerecht

Tartaar van zeebaars met bijhorende garnituur

 Hoofdgerecht

Gebakken varkenshaasje met romige jagerssaus in het gezelschap van prinsessenboontjes in een jasje van spek en gegratineerde puree

 Dessert

Eigenwijze cheese cake met gemarineerde rode vruchten

Soep

Witloofsoep met gegrilde amandelen

 Voorgerecht

Carpaccio van sint-jakobsnoten met pompelmoes

Hoofdgerecht

Lamskroontje in kruidenkorst, seizoensgroenten en een zacht mosterdsausje met  aardappelroosjes

 Dessert

Tiramisu met speculaas

Ook vegetariërs kunnen genieten!

Soep

Uiensoep op zijn Frans met krokantje

 Voorgerecht

Traditioneel taartje met geitenkaas en romige bladspinazie

 Hoofdgerecht

Aardappelgratin met knolselder en een likje truffelolie

 Dessert

Mandarijnsoepje met een Spaans tintje, granaatappel en een zoute afsluiter 

Onze buffetten

Delen is om elkaar geven: kies daarom voor een van onze weelderige buffetten. En een buffet, groot of klein, warm of koud komt nooit alleen: denk maar een de dagverse bijgerechten, huisgemaakte sausjes, knapperig gebakken brood,…

Voor elk wat wils
  • Fondueschotels
  • Gourmetschotels
  • Teppanyakischotels
  • Koude buffetten
  • Kaasschotels
  • Racletteschotels

Bovenvermelde menu’s zijn slechts een greep uit de magische keukenhoed van Catering Lien. Elke aanvraag of bestelling wordt met de grootste zorg behandeld om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan het smaakpalet van de klant. Culinaire voorkeuren, allergieën of intoleranties? Wij houden er rekening mee.