In december steken we traditiegetrouw onze voetjes meer dan eens onder tafel. En dan nog het liefst samen met de hele familie of vriendenkring. Om ook de gastheer of vrouw te laten genieten van een zorgeloze avond hebben wij alvast enkele kant-en-klare menu’s samengesteld.
Het nobel menu
Rundscarpaccio met Parmezaanse kaas en rucola
*
Thaise tomatensoep
*
Vispannetje met fijne groenten en puree
*
Panna cotta met mango
Het edel menu
Toefje van puree met bieslook en grijze garnalen met met gebakken sint-jakobsvruchten
*
Witloofsoep
*
Filet van hert met verse vijgen en gebakken krieltjes
*
Gemarineerde peer met witte chocolademousse met salie
Het grootse menu
Zalmtartaar met groene appel en avocado
*
Romige champignonsoep
*
Wildstoofpotje met bieslookpuree en appeltjes
*
Italiaanse tiramisu
Het fiere menu
Carpaccio van rode biet, sinaas en geitenkaas
*
Courgettesoep met kruidenkaas
*
Groentelasagne
*
Chocolademousse met framboos
Uit de zee
Perziken met tonijnsalade
Komkommerbootjes met krabsalade
Zalm ‘belle vue’ met citroen
Forelmousse met rode biet
Gerookte zalm en heilbot
tomaat-garnaal
Gevulde eitjes
Rauwkost en sausjes
Aardappelsalade en pastasalade
Vers brood
Van het land
Gebakken rosbief
Gebakken kippenboutjes
Gentse kop
Paté volgens seizoen
Verschillende soorten hesp
Gevulde eitjes
Rauwkost en sausjes
Aardappelsalade en pastasalade
Vers brood
Van het land via de zee
Perziken met tonijnsalade
Komkommerbootjes met krabsalade
Heel ruime selectie charcuterie
Meloen met ham
Zalm ‘Belle vue’
Gerookte zalm met groene appel en heilbot
Tomaat-garnaal
Gevulde eitjes
Selectie rauwkost en sausjes
Aardappelsalade, pastasalade en rijstsalade
Vers brood
Delen is om elkaar geven: kies daarom voor een van onze weelderige buffetten. En een buffet, groot of klein, warm of koud komt nooit alleen: denk maar een de dagverse bijgerechten, huisgemaakte sausjes, knapperig gebakken brood,…
Van het land via…
250-300 gram kaas per persoon
Kaas op basis van geitenmelk
Kaas op basis van schapenmelk
Kaas op basis van koemelk
Harde en zachte kazen
Speciale kazen
Lokale kazen uit de ruime streek van Aalst
Vers fruit en noten
Confituren
Fijne rauwkost
Ruime selectie brood en boter
Themamenu’s van meerdere gangen of geserveerd in buffetvorm? De keuze is overweldigend bij Catering Lien
Soepen
Voorgerechten
Belegde broodjes
Bruscetta’s
Salades
Hoofdgerechten
Kaas- en koude schotels
Wraps
Dessert
…
Hinde, ree, fazant, haas, hert,…traditioneel start het wildseizoen begin oktober en dat laten we bij Catering Lien niet zomaar aan ons voorbijgaan! Vraag naar onze aangepaste kaart!
Elke aanvraag of bestelling wordt met de grootste zorg behandeld om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan het smaakpalet van de klant. Culinaire voorkeuren, allergieën of intoleranties? Wij houden er rekening mee.