Het is weer tijd voor een feestje!

In december steken we traditiegetrouw onze voetjes meer dan eens onder tafel. En dan nog het liefst samen met de hele familie of vriendenkring. Om ook de gastheer of vrouw te laten genieten van een zorgeloze avond hebben wij alvast enkele kant-en-klare menu’s samengesteld.

Onze feestmenu's

Het nobel menu 

Rundscarpaccio met Parmezaanse kaas en rucola

*

Thaise tomatensoep

*

Vispannetje met fijne groenten en puree

*

Panna cotta met mango

Het edel menu 

Toefje van puree met bieslook en grijze garnalen met met gebakken sint-jakobsvruchten

*

Witloofsoep

*

Filet van hert met verse vijgen en gebakken krieltjes

*

Gemarineerde peer met witte chocolademousse met salie

Het grootse menu 

Zalmtartaar met groene appel en avocado

*

Romige champignonsoep

*

Wildstoofpotje met bieslookpuree en appeltjes

*

Italiaanse tiramisu

Het fiere menu 

Carpaccio van rode biet, sinaas en geitenkaas

*

Courgettesoep met kruidenkaas

*

Groentelasagne

*

Chocolademousse met framboos

Een koud buffet met vis

Uit de zee  

Perziken met tonijnsalade

Komkommerbootjes met krabsalade

Zalm ‘belle vue’ met citroen

Forelmousse met rode biet

Gerookte zalm en heilbot

tomaat-garnaal

Gevulde eitjes

Rauwkost en sausjes

Aardappelsalade en pastasalade

Vers brood

Een koud buffet met vlees

Van het land

Gebakken rosbief

Gebakken kippenboutjes

Gentse kop

Paté volgens seizoen

Verschillende soorten hesp

Gevulde eitjes

Rauwkost en sausjes

Aardappelsalade en pastasalade

Vers brood

Koud buffet vlees én vis

Van het land via de zee 

Perziken met tonijnsalade

Komkommerbootjes met krabsalade

Heel ruime selectie charcuterie

Meloen met ham

Zalm ‘Belle vue’

Gerookte zalm met groene appel en heilbot

Tomaat-garnaal

Gevulde eitjes

Selectie rauwkost en sausjes

Aardappelsalade, pastasalade en rijstsalade

Vers brood

Onze andere buffetten

Delen is om elkaar geven: kies daarom voor een van onze weelderige buffetten. En een buffet, groot of klein, warm of koud komt nooit alleen: denk maar een de dagverse bijgerechten, huisgemaakte sausjes, knapperig gebakken brood,…

Kaasbuffet
Klassiek menu?

Van het land via…

250-300 gram kaas per persoon

Kaas op basis van geitenmelk

Kaas op basis van schapenmelk

Kaas op basis van koemelk

Harde en zachte kazen

Speciale kazen

Lokale kazen uit de ruime streek van Aalst

Vers fruit en noten

Confituren

Fijne rauwkost

Ruime selectie brood en boter

Themamenu’s van meerdere gangen of geserveerd in buffetvorm? De keuze is overweldigend bij Catering Lien 

Soepen

Voorgerechten

Belegde broodjes

Bruscetta’s

Salades

Hoofdgerechten

Kaas- en koude schotels

Wraps

Dessert

Vanaf oktober gaat het wildseizoen van start!

Hinde, ree, fazant, haas, hert,…traditioneel start het wildseizoen begin oktober en dat laten we bij Catering Lien niet zomaar aan ons voorbijgaan! Vraag naar onze aangepaste kaart!

 

Elke aanvraag of bestelling wordt met de grootste zorg behandeld om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan het smaakpalet van de klant. Culinaire voorkeuren, allergieën of intoleranties? Wij houden er rekening mee.